Magazine Heerlijk Scherpenzeel is onder meer gratis te verkrijgen bij Landgoed Ruwinkel.
Magazine Heerlijk Scherpenzeel is onder meer gratis te verkrijgen bij Landgoed Ruwinkel. Heerlijk Scherpenzeel

Ondernemers brengen magazine Heerlijk Scherpenzeel uit

6 juli 2022 om 07:00 Zakelijk

SCHERPENZEEL Winkeliersvereniging Scherpenzeel, de gemeente Scherpenzeel en BDUmedia hebben deze week samen het magazine Heerlijk Scherpenzeel uitgebracht. Dit naar het idee van mediabureau Spankracht. 

Media-adviseur Mieke Westerink overhandigde namens de Scherpenzeelse Krant de eerste exemplaren aan onder anderen Landgoed Ruwinkel, eigenaar Corine Griffioen van damesmodezaak No256 en eigenaar Mark Mudde van Jumbo Scherpenzeel.

Het magazine heeft een oplage van maar liefst 86.000 exemplaren en wordt deze week huis aan huis verspreid in Scherpenzeel, Barneveld, Woudenberg, Renswoude en Veenendaal. Ook is Heerlijk Scherpenzeel gratis verkrijgbaar in onder meer vakantieparken en ligt het op tal van leestafels. 

Doel van de uitgave is om Scherpenzeel regionaal nog beter op de kaart te zetten. In het magazine laten de mooiste en leukste winkels van Scherpenzeel zien wat ze allemaal in huis hebben. Ook zijn alle leuke activiteiten die in Scherpenzeel worden georganiseerd erin te vinden. Westerink is trots op de uitgave. ,,Scherpenzeel is uitermate geschikt als shoppinggebied, en heeft ook op het gebied van horeca en toerisme ontzettend veel te bieden. Dat laat dit mooie magazine duidelijk zien.’’

Meer informatie op de website bdumedia.nl/heerlijk-scherpenzeel/

Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Eigenaar Corine Griffioen van damesmodezaak No256 toont haar exemplaar van Heerlijk Scherpenzeel. In het magazine presenteren de leukste en mooiste winkels van Scherpenzeel zich.
Jumbo-eigenaar Mark Mudde en media-adviseur Mieke Westerink.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie