Druijff Verhuizingen & Transporten krijgt predicaat hofleverancier

3 dec, 19:53 Zakelijk Gemeente Woudenberg
Afbeelding

WOUDENBERG Druijff Verhuizingen & Transporten is sinds vrijdag officieel Hofleverancier. Burgemeester Yvonne van Mastrigt overhandigde vrijdagmiddag het predicaat aan dit Woudenbergse bedrijf. In het jaar 2020 behaalde het bedrijf haar honderdjarig bestaan en kreeg daarbij de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor het predicaat Hofleverancier.

Met de oprichting in 1920 door de eerste generatie Druijff is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende Woudenbergse naam in de transportsector en het verzorgen van verhuizingen van Woudenbergers, maar ook van mensen ver daarbuiten. Het bedrijf dat begon met een bakfiets, paard en wagen, heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waarbij ze met een vakbekwaam team dagelijks transporten en verhuizingen..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.