(v.l.n.r.) Bianca Reussink van Financieringsgilde Barneveld en Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen gaan voor het beste advies over zakelijke en privé financiering.
(v.l.n.r.) Bianca Reussink van Financieringsgilde Barneveld en Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen gaan voor het beste advies over zakelijke en privé financiering. Babs Bouwman
Ondernemer in beeld

Kansen voor ondernemershypotheken

16 april 2021 om 09:22 Zakelijk

BARNEVELD/MAARSBERGEN Iedere ondernemer weet dat privé en zakelijk onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Reuze handig als je één aanspreekpunt hebt voor al je financieringsvragen. Een tussenpersoon met een gedegen bancaire ervaring, die weet hoe de financiële wereld in elkaar zit en die al het mogelijk zal doen om de beste deal te sluiten. Die adviseur vind je in de samenwerking van Financieringsgilde Barneveld en Vallei Heuvelrug Hypotheken: deze ondernemers slaan de handen ineen om andere ondernemers van A tot Z te faciliteren. Persoonlijk en betrokken.

Bianca Reussink van Financieringsgilde Barneveld begeleidt ondernemers bij alle soorten financieringstrajecten: of het nu de aankoop van een bedrijfspand betreft, factoring, lease of werkkapitaal. Stephanie van Amerongen van Vallei en Heuvelrug Hypotheken adviseert en begeleidt ondernemers bij particuliere hypotheken in de breedste zin van het woord. ,,Dit is de combinatie die we zochten om de ondernemer volledig van dienst te zijn”, vertelt Reussink. ,,Want voor een ondernemer die een bedrijfspand wil kopen, kan het heel interessant zijn dat deels te financieren met een extra hypotheek op het woonhuis”, vult Van Amerongen aan. Ook bij de aankoop van een bedrijfswoning kan particulier en zakelijk op de juiste manier ingezet worden”, geeft Reussink aan.

Door deze samenwerking kunnen zij voor de ondernemer altijd het beste aanbod realiseren: in welke situatie dan ook.

,,Wij hebben korte lijnen en leggen de aanvraag direct bij de juiste afdeling neer”, legt Reussink uit. Het resultaat is een aantrekkelijk financieringsaanbod, waarbij naar alle marktpartijen gekeken is: ook de vertrouwde grootbanken. Voordeel is bovendien dat de ondernemer niet tegenover een logge organisatie staat, maar begeleidt wordt door een persoonlijk adviseur die zijn/haar bedrijf kent. ,,Met één à twee weken weten we wat er kan”, zegt Van Amerongen. Beide adviseurs hebben maar één ding voor ogen: de klant ontzorgen en de beste deal sluiten!’’

Laagdrempelig contact vindt team Financieringsgilde Barneveld en Vallei Heuvelrug Hypotheken een must. ,,Ook ‘s avonds bellen of appen is mogelijk”, vinden de jonge ambitieuze dames. ,,We komen graag vrijblijvend een keer langs op jouw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken”, zegt Reussink.

Deze oud-Rabobank medewerkers kennen de klappen van de zweep en weten de snelste weg om de financieringsaanvraag rond te krijgen.

www.valeiheuvelrughypotheken.nl               

www.financieringsgilde.nl

Door Babs Bouwman

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie