Afbeelding
Weistaar

Boerderij De Weistaar houdt kerst drive thru

23 december 2021 om 09:34 Winkels

WOUDENBERG De horeca heeft de ene naar de andere tegenvaller te verwerken. Maar gelukkig wordt er ook gedachten in oplossingen. Zo ook bij Boerderij De Weistaar waar er een echte Kerst Drive Thru is geopend om bedrijven de gelegenheid te geven hun medewerkers persoonlijk te bedanken en een kerstpakket te overhandigen. Afgelopen week mocht De Weistaar de eerste gasten verwelkomen.

Verspreid over het terrein zijn diverse kraampjes opgesteld. Aangekleed in kerstsfeer met de vuurkorven aan en een gezellig achtergrondmuziekje worden de gasten verwelkomd.
Ze worden begroet door de kerstman en krijgt iedereen een kerstmuts. Daarna ontvangen ze warme chocolademelk met een kerstkoekje. Vervolgens worden ze uitgedaagd voor een spelletje sneeuwballen gooien, ontvangen ze het welverdiende kerstpakket persoonlijk van de werkgever, staat er een photobooth klaar waar er van iedereen een foto wordt gemaakt en als afsluiting ontvangt iedereen een warm hapje.

Jan van Wolfswinkel eigenaar van Boerderij De Weistaar: ,,Wij hebben snel kunnen schakelen en zijn ons gaan richten op het organiseren van deze Drive Thru. Zoals altijd willen wij ons graag onderscheiden van anderen. Wij zijn opzoek gegaan naar een oplossing. De eerste gasten zijn enorm enthousiast en daar doen wij het voor. Naar de Kerst Drive Thru gaan wij ook de Nieuwjaars Drive Thru opzetten. Zo bieden wij de bedrijven aan om op een veilige manier al je personeel persoonlijk te ontmoeten en bedanken.’’

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie