Afbeelding
import

Woudenberg: complimenten, maar geen punten

16 februari 2020 om 10:40 Verkeer en vervoer

WOUDENBERG Het is mooi om de complimenten van de tegenstander te krijgen, maar wat koop je ervoor als je met 1-0 verliest? Niets en dat overkwam Woudenberg op bezoek bij Huizen, toch een topclub in deze afdeling.

Trainer Jeroen Peters koos voor een 5-3-2 systeem. Ofwel: een iets verdedigender en compacte speelwijze. In balbezit werd er over geschakeld naar een 3-5-2 systeem. Vooral in de eerste helft was Peters erg tevreden over de uitvoering van het spel. En als er een ploeg op voorsprong had moeten komen… Maar Mark Radstaake (paal) en Jeffrey de Witte (bal van de doellijn) hadden pech.

Na de rust veranderde het spelbeeld en waren er weinig kansen over en weer. Toch trok de thuisclub aan het langste eind, omdat Woudenbergs kleinste speler (Alec Stalman) een kopduel verloor. Na de achterstand probeerde Woudenberg het nog wel, maar dwong het te weinig af om aanspraak op een beter resultaat te maken.

Na een weekendje vrij speelt Woudenberg zaterdag 29 februari vriendschappelijk in Langbroek tegen SVL. Een week later wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen concurrent BOL uit Broek op Langedijk.