Afbeelding
Foto: Lucas Andrade via Pexels

Welke verschillende soorten honden snacks zijn er?

3 augustus 2023 om 11:13 Partnercontent

Als je je hond wilt trainen of gewoon tussendoor even lekker wilt verwennen, dan kun je er voor kiezen om hem een lekkere honden snack te geven. Maar wist je dat er ontzettend veel verschillende soorten snacks zijn die je aan je hondje kan geven om hem te belonen? Hieronder bespreken we enkele soorten honden snacks die er te koop zijn.

Kauwstaven

Een populaire honden snack is toch wel de kauwstaaf. Hier is je hondje voorlopig wel even zoet mee, deze staaf gaat namelijk lang mee waardoor je viervoeter lekker kan kauwen. Je hebt bij deze kauwstaven vaak ook nog een speciale soort, de dental sticks, deze staven zijn er speciaal voor bedoeld om de mondgezondheid van je hond te bevorderen. Ze kunnen er namelijk voor zorgen dat ze minder tandplak hebben, minder tandsteen maar ze kunnen ook nog eens zorgen voor een aangenamere adem. Kijk voor goede kauwstaven eens bij Wooof.xyz.

Zachte hondensnoepjes

Natuurlijk heb je ook altijd nog de zachte hondensnoepjes. Deze traktatie is klein, en zeker voor oudere honden die niet meer zo goed kunnen kauwen een goede optie als lekkere snack. Je hebt deze snoepjes in allerlei verschillende smaken. Deze snoepjes zijn een ideale manier om je hond te trainen door ze te geven als een beloning.

Gedroogde vleessnacks

Je hebt ook nog de gedroogde vleessnacks. Dit zijn snacks die gemaakt zijn van bijvoorbeeld kip, rundvlees lam of een andere vleessoort. Ze zitten vak in een zakje in de vorm van repen of kleinere stukjes. Als je hond veel van vlees houdt, kan dit een goede optie zijn als lekkere snack.

Natuurlijke snacks

Als laatste heb je nog de natuurlijke snacks. Deze snacks bevatten ingrediënten die van natuurlijke oorsprong zijn. Als je het belangrijk vindt dat er geen toegevoegde smaak- en kleurstoffen zijn toegevoegd, dan is dit een goede optie. Dit kunnen snacks zijn zoals bijvoorbeeld gedroogde vruchten of groenten.

Je wilt je hondje natuurlijk af en toe eens lekker kunnen verwennen, of misschien wil je je hond wel trainen door middel van het beloningssysteem. Je hebt hier verschillende opties voor. Zo heb je kauwstaven waar een hond lang op kan kauwen en nog eens goed voor de tanden zijn, je hebt zachte hondensnoepjes die ideaal voor het trainen zijn, gedroogde vleessnacks en als laatste nog de natuurlijke snacks voor als je een snack wilt zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie