Afbeelding
Foto: Unsplash

Drie slimme zomertips voor 2023

22 juni 2023 om 13:56 Partnercontent

Zomer 2023 staat voor de deur. Na jaren zonder vakanties en met beperkte reismogelijkheden, willen we allemaal weer graag op pad. Op zoek naar avonturen, mooie stranden of juist naar rust en ontspanning. In deze blogpost delen we drie slimme zomertips voor 2023, zodat jij het meest uit je vakantie kan halen. 

1. Vliegen vanaf Duitsland 
Vliegen vanaf Duitsland is een slimme zomertip voor 2023. Niet alleen omdat veel Duitse luchthavens goed bereikbaar zijn vanuit Nederland. Maar ook omdat het vliegen vanaf Duitsland vaak voordeliger is dan vanaf Nederlandse luchthavens. Bovendien biedt het vliegen vanaf Duitsland vaak meer keuze in luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf vliegen naar veel bestemmingen in Europa, Afrika en Azië. En vanaf Frankfurt kun je naar nog meer bestemmingen vliegen.

Tip: Via de Duitse website van een luchtvaartmaatschappij kun je vaak voordeliger vliegtickets boeken dan via de Nederlandse website. 

2. Boek je vakantie naar Turkije met FTI 
Turkije is al jaren een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het land heeft veel te bieden: mooie stranden, historische steden, cultuur, natuur en ga zo maar door. Een extra voordeel is dat Turkije relatief goedkoop is in vergelijking met andere Europese vakantiebestemmingen.

Een goede tip voor het boeken van een vakantie naar Turkije is om te kiezen voor FTI als touroperator. FTI biedt namelijk veel vakanties aan naar Turkije en regelmatig kun je bij deze touroperator voordelig boeken. En of je nu een vakantie zoekt voor het hele gezin of juist voor een romantische reis met z’n tweeën, bij FTI vind je gegarandeerd een passende vakantie.

Tip: Boek een vakantie naar Turkije met FTI voor een comfortabele reiservaring.

3. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie 
Last but not least: ga buiten het hoogseizoen op vakantie. Dit is een slimme zomertip voor 2023 als je op zoek bent naar rust en ontspanning. In het hoogseizoen (juli en augustus) zijn de populaire vakantiebestemmingen vaak overvol en duurder dan buiten het hoogseizoen. Bovendien is het in het hoogseizoen vaak verraderlijk heet en dat is niet voor iedereen prettig.

Als je buiten het hoogseizoen op vakantie gaat, kun je niet alleen genieten van meer rust en ruimte, maar vaak ook van lagere prijzen en mildere temperaturen. Zo kun je bijvoorbeeld in juni al genieten van een aangename zomervakantie in Europa. Of in september en oktober nog naar een zonnige bestemming in Europa of elders reizen zonder te veel drukte en hitte.

Vliegen vanaf Duitsland, boeken bij FTI en buiten het hoogseizoen reizen zijn slimme zomertips voor 2023. Of je nu actief op pad wilt gaan, lekker wilt relaxen op het strand, of juist een combinatie van beiden zoekt. Het belangrijkste is dat je geniet van je vakantie!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie