Afbeelding
Foto senivpetro via Freepik

De fijnste stretchwerkbroeken vindt u bij Bevazet!

12 mei 2023 om 11:47 Partnercontent

Een stretch werkbroek is misschien wel de meest comfortabele werkbroek die er is. Ze bewegen heerlijk mee met de drager, waardoor deze zich vrij kan bewegen en niet wordt belemmerd in het werk. Dat werkt een stuk fijner en zorgt ervoor dat u langer door kunt gaan! Daarnaast is de werkbroek praktischer, veiliger en zijn er verschillende mogelijkheden om deze te combineren met andere soorten kleding. U kunt de fijne stretch werkbroek zelfs bij ons laten bedrukken.

Een werkbroek met extra comfort

Het belangrijkste voordeel van stretch werkbroeken is dat ze ontzettend comfortabel zitten. Misschien heeft u wel ervaring met andere werkkleding. Omdat werkkleding vaak is gemaakt van stevige stof die bedoeld is om langer mee te gaan, voelt het materiaal soms wat stugger aan. Dat is wel veilig en praktisch, maar kan ervoor zorgen dat bewegen in de werkkleding wat lastiger is. Wanneer u voor uw werk veel beweegt en bezig bent, kan het daarom fijner zijn om te kiezen voor een kledingstuk dat wél lekker zit, zoals een stretchwerkbroek! Stretchwerkbroeken rekken en bewegen namelijk met de drager mee, u heeft daardoor bijna niet door dat u een werkbroek aanheeft. Dat is stukken comfortabeler!

Voordelen stretch werkbroek

Naast dat een werkbroek stretch lekkerder zit, zijn ze ook nog een stuk praktischer. Gewone broeken zijn gemaakt om te dragen tijdens alledaagse bezigheden, maar werken valt daar niet altijd onder. Zo hebben werkbroeken bijvoorbeeld veel grotere zakken, waardoor de drager er lekker veel spullen in kwijt kan, zoals schroevendraaiers, meetlinten of ander klein gereedschap. In een gewone broek past hoogstens een portemonnee en telefoon, maar dat is tijdens werk niet zo handig. Daarnaast zijn werkbroeken gemaakt van een stevigere stof, vaak ook met extra versteviging op de knieën. Werkt u veel geknield, dan geeft dat extra draagcomfort én het zorgt ervoor dat de broek langer meegaat!

Werk veiliger met een werkbroek!

Dat de stretch werkbroek lekker zit is al een heel groot voordeel, maar het werkt ook nog eens een heel stuk veiliger. Gewone broeken of gewone stretchbroeken zijn niet gemaakt om aan te doen tijdens werk met zwaar gereedschap of gevaarlijke stoffen. Die zullen juist een stuk eerder slijten en kapotgaan. Ook beschermen ze de drager niet goed tegen het werken zelf. Rondvliegende vonken, heet materiaal of scherp gereedschap zullen de drager veel eerder schade toebrengen wanneer deze niet de juiste werkkleding draagt. Een goede werkbroek vormt daarentegen een beschermende laag tussen het lichaam van de drager en de buitenwereld, waardoor de kans op letsel een stuk minder groot wordt. Kies daarom voor een werkbroek, zodat u zeker weet dat u veilig aan het werk kunt!

Andere soorten werkkleding

Naast stretch werkbroeken is er nog een groot scala aan andere soorten werkkleding te vinden! Bij Bevazet kunnen we u of uw werknemers van top tot teen in bedrijfskleding van topkwaliteit steken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor werkjassen, werktruien, werk-T-shirts of werkoverhemden. Afhankelijk van de soort omgeving of het weer waarin u werkt, kunt u dus variëren tussen lekker warme kleding die goed tegen slecht weer kan, tot een overhemd die juist weer beter staat in een kantoor of binnenomgeving. Ook hebben wij verschillende soorten werkbroeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een korte werkbroek voor in de zomer, of een werkspijkerbroek wanneer u het liefste jeans draagt? Bij Bevazet is het allemaal mogelijk!

Werkkleding bedrukken

Wist u dat u ook werkkleding kunt laten bedrukken? Wilt u een stretch werkbroek nog persoonlijker maken, dan is het mogelijk om deze te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of de naam de van werknemer. Dat staat niet alleen leuk, maar op deze manier is het ook een soort extra visitekaartje van uw bedrijf! Klanten kunnen immers gemakkelijk uw logo herkennen, waardoor u beter bereikbaar bent. Wilt u hier helemaal op inzetten, dan kunt u zelfs uw telefoonnummer, e-mailadres of uw website op de broeken laten bedrukken. Weet u niet zo goed wat u wilt of wat handig is? Neem dan gerust eens contact op met Bevazet. Wij helpen u graag bij het ontwerp en kunnen met u meedenken over wat het beste past bij uw bedrijf.

Bevazet, voor de beste service

Wanneer u bedrijfskleding voor uw volledige bedrijf wilt bestellen, wilt u natuurlijk wel genieten van de beste service. Bij Bevazet richten wij ons dan ook volledig op het ontzorgen van de klant. Dat begint al bij het aanvragen: wij zijn telefonisch altijd goed bereikbaar. Maar u bent ook van harte welkom om langs te komen voor een gesprek bij ons op kantoor of om een kijkje te nemen in onze showroom. Daarnaast hebben wij ook goede voorwaarden als het aankomt op uw bestelling! Bestellingen van meer dan € 99,- worden gratis verzonden en u heeft de mogelijkheid om het gratis te retourneren. Plaatst u de bestelling voor 22.00 uur? Dan heeft u de bedrijfskleding al de volgende werkdag in huis! Zo hoeft u nooit lang te wachten en kunt u snel aan de slag met uw nieuwe stretch werkbroeken, of andere werkkleding.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie