Afbeelding
Foto: Pixabay

50 jaar Van der Blij B.V.; partner in de bouw

28 april 2023 om 00:00 Partnercontent

Van der Blij is een waar begrip in de bouwbranche als het gaat om het leveren van diverse hijsmaterialen en het leveren van bijvoorbeeld instortmaterieel. Hijskranen, prefabbeton, pallethaken, valbeveiliging of een elementenklem; zij zorgen ervoor – en voor nog veel meer. Het bedrijf staat voor kwaliteit en een goede service voor hun klanten. En dat al 50 jaar lang!

Het begon in 1972

1972 was het jaar waarin de familie Van der Blij hun bedrijf startte in Oss. Dit gebeurde op 1 augustus, waardoor men op 1 augustus 2022 het 50 jarig bestaan vierden. Een halve eeuw lang zijn zij dus al bezig met het leveren van bouwmaterialen en kranen. Natuurlijk is er veel veranderd sinds 1972, zo zijn de hijskranen en bouwmaterialen verbeterd en is het bedrijf met zijn tijd meegegaan. Maar de visie van het eerste uur zit uiteraard in het DNA van Van der Blij B.V. opgesloten: de meest betrouwbare toeleverancier te worden op het gebied van kraanbedrijven, prefabbeton en Nederlandse bouwplaatsen. Anders hou je het natuurlijk ook niet zo lang vol. Inmiddels leveren ze door heel het land hijs- en instortmateriaal op verschillende bouwlocaties. Je kan ze dus zomaar tegenkomen bij een restauratie of juist bij de bouw van een nieuwe wijk.

Prefabbeton leverancier

Dat Van der Blij B.V. een topleverancier is voor prefabbeton is eigenlijk niet zo vreemd als we in de geschiedenis van de Nederlandse bouw duiken. In de jaren 70 van de vorige eeuw hadden we ook al een energiecrisis en huizen moesten gewoon beter gebouwd worden om energie te kunnen besparen. Prefab daken en gevels waren de oplossing om snel te kunnen bouwen en beter te kunnen isoleren. Iets waar Van der Blij B.V. ingesprongen is, want zij leveren al heel lang prefabbeton. Natuurlijk is het prefabbeton van vandaag nog beter dan in de begintijd ervan. Dat komt vooral doordat dit familiebedrijf altijd met zijn tijd is meegegaan.

Bouwoplossingen op maat

Naast prefabbeton kun je bij Van der Blij B.V. ook terecht voor allerlei andere materialen voor de bouw. Het bedrijf biedt zo een totaalpakket waarbij er zo min mogelijk tussenhandelaren zijn. Zo kunnen zij namelijk hun klanten de beste kwaliteit en uiteraard de beste prijs bieden. Daarom zit het bedrijf nooit stil en wordt er altijd kennis, kunde en diensten in huis gehaald om zo een totaalpakket op maat te kunnen leveren. Met je tijd meegaan is dan heel belangrijk, maar ook offline willen ze een belangrijke speler blijven voor de branche. Klantgerichtheid staat hierbij hoog in het vaandel. Van der Blij B.V. laat graag zien wat het totaalpakket inhoudt en hoe zij met hun tijd meegaan. Zo wordt het kantoor van het bedrijf duurzaam verbouwd, zodat deze weer lang mee kan voor de toekomst.

Totaalpakket voor de bouw

Maar wat kun je dan allemaal van Van der Blij B.V. verwachten qua diensten en materialen? Naast prefabbeton kun je er terecht voor hijstechniek voor verticaal en horizontaal transport. Compleet natuurlijk met elementklemmen die het te transporteren materiaal stevig vasthouden om van A naar B te kunnen vervoeren. Verder biedt men allerlei producten voor valbeveiliging; erg belangrijk als je bijvoorbeeld op daken werkt of op een hoge steiger. Van der Blij B.V. biedt verschillende bouwmaterialen, waaronder afstandhouders, verschillende magneten en magneetsystemen en een groot assortiment aan instortvoorzieningen – van pallethaken tot lieren en van loopkatten tot hijsbanden. Het is de moeite waard om het assortiment eens helemaal uit te pluizen. Naast producten biedt Van der Blij B.V. ook diensten, waaronder maatwerk en het keuren van apparaten.

Familiebedrijf

Van der Blij B.V. is een van die familiebedrijven in Nederland die door te innoveren en hun servicegerichtheid zeker de tand des tijds zullen blijven doorstaan. Passie voor het bedrijf, de bouw en hun klanten, in combinatie met een hoge kwaliteit voor een goede prijs, zorgt er zeker voor dat het bedrijf de komende 50 jaar gewoon zal overleven. En wie weet zie je het bord van Van der Blij B.V. binnenkort in de buurt bij een bouwproject. Dan weet je in ieder geval dat het met de hijstechniek en de geleverde bouwmaterialen helemaal goed zit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie