Afbeelding

De trucs om wél genoeg tijd hebben

Partnercontent

Is jouw standaard antwoord ‘druk’ wanneer iemand vraagt hoe het met je gaat? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Er zijn namelijk mensen die wel genoeg tijd hebben op een dag, maar die produceren niet minder dan dat jij doet. Hoe het kan dat zij wel genoeg uren in een etmaal hebben? Dat komt omdat zij handige tools hebben ontwikkeld waardoor zij tijd besparen. Door deze trucjes te kennen, ga ook jij tijd overhouden. Lees snel verder!

Boekhouding op orde

Dit is een tip die je niet alleen tijd maar ook geld gaat opleveren. Een echte win-win situatie dus. Door een goed boekhoudpakket kun je snel je administratie doen als ondernemer en ZZP’er. Geloof ons, hier is veel tijdswinst te behalen want het ene programma is zeker de  andere niet. Een programma zoals exact boekhouden is een dikke tip. Helder, overzichtelijk en alles in één. Over alles in één gesproken, er zijn voordelige exact online pakketten te vinden. Hier kun je je hele administratie, van ZZP’er tot CEO, in één pakket bijhouden. 

Boodschapje hier, boodschapje daar

Boodschappen doen is een tijdrovende bezigheid. Je moet er naartoe, parkeren, langs de schappen lopen en afrekenen. Dan hebben we het nog geen eens over zaken als lang wachten op trage mensen, lege schappen en verkeerd gescande producten gehad. Hier valt veel tijdswinst te halen. Daarnaast vergeten veel mensen regelmatig iets, dus kunnen ze weer van voor af aan beginnen. 

Online boodschappen doen scheelt dan ook ontzettend veel tijd én je kunt gewoon je boodschappenlijstje van een week eerder hergebruiken. Zo weet je ook nog eens zeker dat je niets vergeet. Niet alleen voor privé maar ook zakelijk is dit ideaal. Een tip die zeker niet alleen voor luie mensen is, maar juist voor mensen die andere prioriteiten hebben.

Abonnement afsluiten

Als bespaartip wordt vaak gezegd dat je je abonnementen moet opzeggen. Hier zijn wij het niet helemaal mee eens want er zijn ook heel veel nuttige abonnementen. Zeker abonnementen op producten die je maandelijks/wekelijks/dagelijks gebruikt en die je vaak vergeet te kopen. Op de gekste dingen kun je tegenwoordig abonnementen afsluiten, van een fruitbox tot een abonnement op je favoriete sokken. Zo weet jij altijd dat je voorraad tijdig wordt aangevuld zonder dat je hier zelf aan hoeft te denken. En nu je toch bezig bent; sluit ook vooral een bloemenabonnement af! Word je blij van.

Kortom, er zitten maar 24 uur in een dag. Besteed deze spaarzame tijd zo nuttig en productief mogelijk. Laat je niet afleiden door ruis, kies de handige tools om ervoor te zorgen dat jij alles uit je tijd haalt!

advertentie
advertentie