Afbeelding
De leukste televisieseries

Wat zijn de leukste televisieseries van 2021?

6 juli 2021 om 16:13 Partnercontent

Net als 2020 is ook 2021 een nogal raar jaar geweest tot nu toe. Desondanks lijkt het erop alsof de pandemie langzaam maar zeker niet langer een groot probleem is. Zo is het tegenwoordig bijvoorbeeld weer mogelijk om naar musea te gaan, terwijl een vakantie naar het buitenland ook zeker weer tot de mogelijkheden behoort. Wil je alsnog graag liever binnen blijven? Het is dan een goed idee om televisieseries te gaan bekijken. De onderstaande voorbeelden zijn hierbij echte aanraders!

Hacks

Hacks is een tv-legende die de mensen om haar heen verbaal uit elkaar haalde, was een giller om te zien, maar dat is niet de enige reden waarom deze Jean Smart-drama snel naar de top van onze kijklijsten steeg. Er was veel meer te ontdekken achter het prikkelbare, sarcastische oppervlak van stand-upcomedian Deborah Vance en het was hysterisch om te zien hoe Smart de lagen van haar personage afpelde, terwijl ze leerde om te gaan met de nieuwe schrijver Ava. 

The Circle

Met deelnemers die digitale vriendschappen over het internet sluiten en elkaar rangschikken zonder ooit in het echt te hebben ontmoet, is The Circle het fascinerende sociale experiment van Netflix de perfecte reality-competitie voor quarantainetijden. Maar het overtrof zichzelf zelfs in seizoen 2 met een cast vol kleurrijke personages en catfishes. Voeg een paar slecht geïnspireerde gameplay-wendingen toe om de spelers scherp te houden en je hebt een echt verslavende reality-tv-show die je aan één stuk door wilt kijken.

Cruel Summer

Freeform heeft een lange weg afgelegd sinds de dagen van Pretty Little Liars. De nieuwe psychologische thriller Cruel Summer van het netwerk balanceerde behendig het gevoelige onderwerp van verzorging met vragen over waarheid en perceptie om een emotioneel intelligent en onvoorspelbaar mysterie te creëren. Verankerd door de sterke uitvoeringen van hoofdrollen Chiara Aurelia en Olivia Holt, slaagde het drama uit de jaren 90 er ook in om met verrassende behendigheid door de drie verschillende tijdlijnen en wisselende standpunten te navigeren. Dit leidde uiteindelijk tot een bevredigende en schokkende seizoensfinale.

Lupin

De verrassende internationale hit Lupin van Netflix bewees dat goede tv ook leuke tv kan zijn. Het vlot geregisseerde en zeer vermakelijke Franse overvaldrama verblufte zich met zijn hoge productiewaarden en slimme nadelen. We waren geboeid omdat de serie zichzelf constant probeerde te overtreffen elke keer dat hoofdpersonage Assane zijn vijanden te slim af was. Maar nog indrukwekkender dan de trucs was het optreden van de belachelijk charismatische Omar Sy. Kijk deze geweldige show op internet en tv

Run the World

In dezelfde stijl als Sex and the City en Living Single, is Run the World een charmante viering van liefde en vriendschap tegen de blitse achtergrond van New York City. Leigh Davenport, de maker van de serie, voegt haar eigen draai eraan toe door het verhaal specifiek in de regio Harlem te centreren, waar we vier succesvolle zwarte vrouwen zien navigeren door professionele en persoonlijke ups en downs, steunend op elkaar voor ondersteuning op zowel grappige als authentieke manieren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie