Oriolus tijdens het 10-jarig jubileum
Oriolus tijdens het 10-jarig jubileum www.oriolus.nu

Gemengd koor Oriolus viert vijftienjarig jubileum met bijzondere concerten

13 september 2023 om 18:25 Muziek

WOUDENBERG Het gemengd koor Oriolus, onder leiding van dirigent André van Vliet, viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum met een indrukwekkend muzikaal spektakel. Ter ere van deze mijlpaal zullen er twee bijzondere concerten plaatsvinden, waarbij het koor een gloednieuwe cantate ten gehore zal brengen met de veelbetekenende titel “Geloof, Hoop en Liefde”. 

Deze speciaal voor Oriolus geschreven cantate, in het kader van het jubileum, bevat teksten van Margreeth Ras die door vijf verschillende componisten, namelijk Mark Brandwijk, Daniel Rouwkema, Henk Ruiter, Jimco Zijlstra en André van Vliet, op muziek zijn gezet.

Naast deze unieke cantate staat er een selectie van bekende koorwerken uit het brede repertoire van het koor op het programma. De concerten beloven een muzikale reis te worden die het publiek zal betoveren en inspireren.

De jubileumconcerten vinden plaats in de sfeervolle Westerkerk in Veenendaal op zaterdag 30 september en in de imposante Grote Kerk in Vianen op zaterdag 28 oktober. Beide avonden vangen aan om 19.30 uur, en liefhebbers van prachtige koorzang mogen dit evenement zeker niet missen.

Kaarten voor deze bijzondere concerten zijn verkrijgbaar voor €17,50 en kunnen online besteld worden via de website van Oriolus (www.oriolus.nu). Wees er snel bij, want deze jubileumviering belooft een onvergetelijke muzikale ervaring te worden die de harten van het publiek zal veroveren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie