Oldtimers bij Motor Club Wombarg: ‘Indrukwekkende machines tijdens Brommers Kieken’

16 augustus 2022 om 09:51 Evenementen Motor Club Wombarg
Bij 'Brommers kieken' gaat het nu om motoren en niet om bromfietsen.
Bij 'Brommers kieken' gaat het nu om motoren en niet om bromfietsen.

WOUDENBERG Van een unieke Franse Motoconfort tot de befaamde Harley Davidsons, het zijn oldtimers die in de spotlights staan. Motor Club Wombarg houdt zaterdag 20 augustus een middagje ‘Brommers kieken’. Het evenement is vrij toegankelijk. ,,We doen dit met enige regelmaat”, zegt bestuursvoorzitter Johan Overvest. Dit keer staan oldtimers centraal. Net als mede-bestuurslid Herbert de Kruif is hij al meer dan 25 jaar bij de vereniging. Motor Club Wombarg (oud-Woudenbergs voor de naam van de woonplaats) heeft net het veertigjarig jubileum achter de rug.

De club heeft meer dan tweehonderd leden (mannen en vrouwen), terwijl zo’n tweederde deel uit Woudenberg komt en andere motorliefhebbers woonachtig zijn in plaatsen als Maarn, Maarsbergen, Leusden, Scherpenzeel en zelfs uit de Randstad komen. ,,We zijn de leukste motorclub uit de wijde omtrek”, zegt Johan met een glimlach.

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.