Afbeelding
Duurzaam Woudenberg

Gratis energie-experts voor Woudenbergse huishoudens

Duurzaamheid

WOUDENBERG Sinds de energiecrisis hebben huishoudens steeds meer moeite met het betalen van hun energierekening, ook in Woudenberg. Het aantal inwoners dat hiermee te maken heeft was al 4,7 procent en loopt alleen maar verder op. Om huishoudens aankomende winter te ondersteunen om grip te krijgen op hun energierekening wordt een bijeenkomst georganiseerd ‘Samen de winter door’. 

Belangstellenden kunnen hier advies inwinnen van energie-experts om zo meer inzicht te krijgen hoe zij hun energiesituatie kunnen verbeteren. Met tips, uitleg en een gratis informatiepakket kunnen bezoekers hun eigen energierekening verlagen. Vervolgens kunnen zij op een makkelijke manier deze informatie doorgeven aan buren, vrienden, kennissen en familie en zo ook hen eenvoudig verder helpen. De bijeenkomst is een initiatief van alle energiecoöperaties door heel Nederland. Zij hebben geen winstoogmerk en geven puur vanuit een maatschappelijk belang onafhankelijk advies. 

De bijeenkomst vindt plaats op  zaterdag 19 november in de Camp van 13.00 tot 15.00 uur. Aanmelden mag vooraf via info@zonopwoudenberg.nl, zie ook www.samendewinterdoor.nu.

advertentie
advertentie