Gezelligheid tijdens 5 daagse reis Senioren Belangen
Gezelligheid tijdens 5 daagse reis Senioren Belangen Ada Bontekoning

Senioren belangen-leden beleven geslaagde 5-daagse vakantiereis

13 september 2023 om 18:03 Activiteiten

WOUDENBERG In een traditionele zomerse gewoonte, hebben de leden van Senioren Belangen onlangs volop genoten van een onvergetelijke 5-daagse vakantiereis. Met een groep van 54 enthousiaste leden begon de reis op maandag 21 augustus, toen een comfortabele bus hen naar het schilderachtige Soest in Duitsland bracht, waar ze al vóór de lunch arriveerden.

Gedurende deze vijf dagen werden er prachtige excursies georganiseerd onder begeleiding van de deskundige chauffeur Berend. ‘s Avonds was er een gevarieerd aanbod van entertainment, waaronder sfeervolle wandelingen, een boeiende quiz en een muzikale avond om de leden te vermaken.

Op vrijdag 25 augustus begon de terugreis, met een tussenstop in Osnabrück, bekend om haar monumentale Domkerk, en een schilderachtige toeristische route door het betoverende Overijssel. Het afscheidsdiner vond plaats in Terwolde, waarmee de reis op een smakelijke en gezellige manier werd afgesloten.

De vakantiereis was een doorslaand succes en de sfeer onder de groepsleden was uitstekend. Senioren Belangen kijkt met tevredenheid terug op deze geslaagde vakantie, die mogelijk werd gemaakt dankzij de inzet van de reiscommissie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie