Sanne the movie. Extra voorstelling op woensdag 22 februari.
Sanne the movie. Extra voorstelling op woensdag 22 februari. stichting Cement

Extra voorstelling film theaterstuk Sanne

12 februari 2023 om 16:00 Activiteiten

 WOUDENBERG/ SCHERPENZEEL Na de ,,overweldigende belangstelling’’ voor de eerste twee voorstellingen van de verfilming van het theaterstuk Sanne, heeft Stichting Oud Woudenberg een extra voorstelling ingelast. ‘Sanne the movie’ wordt nu niet alleen op dinsdag 14 en donderdag 16 februari vertoond in het Cultuurhuis van Woudenberg, maar ook woensdagavond 22 februari, om 19.30 uur.  

Het theaterspektakel dat vorig jaar zomer in Woudenberg en Scherpenzeel werd uitgevoerd, en waarvan nu een twee uur durende film is gemaakt, gaat over de worsteling voor de boeren tussen grootschaligheid, passie voor beroep, rol van banken en overheid en opvattingen van stedelingen. De boodschap die uit het stuk naar voren komt, is het verbinden van boeren en burgers met elkaar. Er wordt teruggegaan naar het boerenbedrijf rond 2000. Wel of niet uitbreiden? Neemt iemand de boerderij over en met welke verwachtingen? Vervolgens wordt duidelijk welke impact de MKZ-crisis heeft op het boerengezin. Centraal staat boerendochter Sanne, die al deze dilemma’s binnen haar gezin meemaakt.

Toegang € 5,00 en vooraf verplicht reserveren via info@cultuurhuiswoudenberg.nl of bij de balie van het Cultuurhuis. De opbrengst van de beide voorstellingen gaat naar de Voedselbank Woudenberg/Scherpenzeel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie