Open avond bij Fidelio

4 juni 2015 om 00:00 Activiteiten

WOUDENBERG Harmoniegezelschap Fidelio houdt woensdag 10 juni een open dag. Er is dan de mogelijkheid om kennis te maken met muziek maken en Harmoniegezelschap Fidelio. Er zijn kraampjes waar uitleg wordt gegeven door leden over de diverse instrumenten en bezoekers kunnen ook zelf proberen een instrument te bespelen.

Bij Fidelio kan men leren musiceren op blokfluit, klarinet, trompet, hoorn, bariton, bas, trombone, dwarsfluit, hobo, saxofoon en slagwerk. Eventueel is het mogelijk om gratis twee proeflessen te volgen. Tevens is het mogelijk om bij Fidelio een cursus AMV (Algemene Muzikale Vorming) te volgen. Ook hierover is deze avond informatie te verkrijgen. Gediplomeerde docenten geven bij Fidelio privé les voor het leren bespelen van een instrument. Daarnaast zijn er diverse orkesten waarin een leerling al snel gaat samen spelen met leerlingen van gelijk niveau.

Belangstellenden zijn welkom tussen 18.30 en 20.00 uur in de Harmonie, Bosrand 17a in Woudenberg. Meer info bij Lieke Haket: lc@fideliowoudenberg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie