Team 1 en 2
Team 1 en 2 Nikki Versteeg

Teamspirit tijdens clubteamwedstrijd 

31 maart 2018 om 20:08 Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 31 maart bundelden de turnsters van gymnastiekverening Longa Woudenberg kun krachten tijdens de clubteamwedstrijden in Amersfoort. Binnen drie verschillende teams kwamen turnsters in actie uit de A selectie en B selectie bovenbouw. 

Team 1 (supplement E) bestond uit Anne van de Essenburg, Maud de Man, Rosemarie Wagenaar en Madelon van der Heijden. Suzan Lancee, Floortje Brunenberg, Maaike van der Zon, Joosje den Hertog en Anna van Ginkel turnden in team 2 (supplement D). Marlene Timmerman, Sasja van Beek, Emely den Ouden, Anna Suurmeijer en Fleur Drost kwamen in actie binnen team 3 (suppelement C).

Onder enthousiaste aanmoeding van elkaar werd er gestreden voor mooie scores. Deze goede teamspirit heeft gezorgd voor prachtige resultaten en het behalen van veel persoonlijke doelen. Alle teams kwamen dicht in de buurt van het podium. Team 1 behaalde een mooie 6e plaats en team 2 werd knap 5e. Ook team 3 kan tevreden zijn met een 6e plaats. Extra knap is dat veel turnsters voor deze wedstrijd ook nog eens een niveau hoger waren ingedeeld. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie