De schrijver van de twee boeken
De schrijver van de twee boeken eigen foto

De Treekerpunt in spannende thriller

22 oktober 2021 om 11:57 Lokaal Deel je nieuws

Zojuist is ‘Cruise control’ als e-book verschenen, de negende thriller van schrijver M.P.O. Books. In dit boek slaat een schutter toe op recreatieterrein de Treekerpunt. Het slachtoffer is een inwoner van Woudenberg met een uiterst ongunstige reputatie door de homoseksfeesten die hij in zijn woning organiseerde. Buurtbewoners wilden hem uit zijn huis laten zetten. Hebben zij de moord gepleegd? Bij zijn voordeur duikt een in bloed geschreven haattekst op.

‘Cruise control’ is de eerste thriller van M.P.O. Books waarin een seriedader toeslaat. De schutter, mogelijk een oud-militair, zaait dood en verderf onder cruisende homo’s. De politie onder leiding van de Amersfoortse hoofdinspecteur Gisella Markus heeft grote moeite hem te stoppen. De moordenaar gaat ondertussen steeds driester te werk, terwijl er nieuwe teksten geschreven in bloed opduiken; eerst bij de woningen van zijn slachtoffers, daarna op de redacties van de dagbladen en uiteindelijk ook op het NOS-journaal. Heel Holland huivert! Uiteindelijk komt het tot een ontknoping onder de rook van Woudenberg.               

Schrijver Marco Books publiceert sinds enkele jaren ook als Anne van Doorn. In 2019 verscheen van zijn hand de detectiveroman ‘De man die zijn geweten ontlastte’, over de verdwijning van een jonge vrouw uit een woongemeenschap in Hooglanderveen. Zojuist is ook de verhalenbundel ‘Meer mysteries voor Robbie Corbijn’ uitgekomen, met mysteries die zich afspelen in Soest, Doorn, Barneveld en andere plaatsen.

‘Cruise control’ is als e-book verkrijgbaar voor 9,95 euro. De eerder verschenen luxe paperback telt 288 pagina’s en kost 18,95 euro. De verhalenbundel van Anne van Doorn telt 256 pagina’s en kost 17,95 euro. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie