De leden van Senioren Belangen tijdens de pauze van de film “Pavarotti”
De leden van Senioren Belangen tijdens de pauze van de film “Pavarotti” G.J.Grotentraast

Filmmiddag bij Senioren Belangen een succes.

17 oktober 2021 om 11:47 Lokaal Deel je nieuws

Op 15 oktober j.l. heeft de eerste officiële activiteit van Senioren Belangen Woudenberg/ Scherpenzeel/Renswoude plaatsgevonden in MFC de Schans in Woudenberg. De ruim 60 bezoekers konden genieten, van de prachtige documentaire/film over het leven van de legendarische operazanger Luciano Pavarotti.

De documentaire is een geweldige weergave van het leven van Pavarotti, zijn prachtige stem en zijn charmante persoonlijkheid. Hij overleed in 2007 op 71 jarige leeftijd ten gevolge van alvleesklierkanker.

Die middag mocht koffie/thee en koek natuurlijk niet ontbreken, alsmede in de pauze een hartig hapje voor de “ lekkere trek” . De middag was, zeker na de Corona-stilte,  een geweldig succes.

Voor de resterende maanden van het jaar worden er weer diverse activiteiten georganiseerd.
Zo is er in november een themamiddag over ouderenmishandeling en in december kunnen de leden weer aanschuiven voor het traditionele gezamenlijke winterkostbuffet.
Meer informatie over vereniging Senioren Belangen is te vinden op de website www.seniorenbelangen.net  . Voor informatie over het lidmaatschap belt u naar Jan Harskamp (033 286 3461) of stuurt u een email naar info@seniorenbelangen.net .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie