Kinderfysiotherapeute Melissa begeleid Caitlyn tijdens de Skills and Fun les
Kinderfysiotherapeute Melissa begeleid Caitlyn tijdens de Skills and Fun les Rianne Blankers

Skills & Fun: Een supergezellige beweeg- en spel les voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

14 oktober 2021 om 23:03 Sport Deel je nieuws

Nieuw bij Geeresteingroep Fysiotherapie & Sport!

Skills & Fun: Een supergezellige beweeg- en spel les voor kinderen van 6 t/m 12 jaar waar je met plezier verschillende oefeningen gaat doen in diverse beweegvormen. Wanneer er op jonge leeftijd al veel ervaringen worden op gedaan in en met bewegen heeft dit veel voordelen voor een kind! Het zorgt namelijk voor een gezonder, fitter en actiever leven met minder blessures, meer zelfvertrouwen en een gezonde leefstijl. De les is voor jongens en meiden die (nog) geen sport hebben gevonden, voor kinderen die niet zo graag bij een vereniging aansluiten en ook voor kinderen die een extra keer in de week willen sporten, ter aanvulling op andere sporten. Bovendien zorgt het ook voor verbetering van de sport die al beoefend wordt. 

De lessen worden gegeven volgens de principes van het Athletic Skills Model (ASM). Dit is een methode waarbij kinderen zich door veelzijdig bewegen optimaal kunnen ontwikkelen. Dit zorgt voor betere sportprestaties, een gezonder leven met minder blessures en meer plezier voor elke beweger of sporter.

Na een succesvolle kennismakingsdag starten we op de eerste woensdag na de herfstvakantie met de lessen. De lessen worden een schooljaar lang gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties. 

Skills & Fun is elke woensdag van 16.00-17.00 in de Camp. De lessen worden gegeven door ons enthousiaste team van kinderfysiotherapeuten. Kosten van deze lessen zijn €150,- voor de periode tot aan de zomervakantie. 

Zien wij jullie ook na de herfstvakantie? Aanmelden kan nog steeds, stuur een mail naar p.niezing@geeresteingroep.nl of bel naar 033-2861983.

Weet je nog niet zeker of het wat voor jullie is? Een proefles volgen mag altijd!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie