Muskahtlon@home, team 1euro60 actief voor Compassion
Muskahtlon@home, team 1euro60 actief voor Compassion Niels

Plezier voor 1euro60

6 juni 2021 om 22:04 Sport Deel je nieuws

Zaterdag 26 juni is er in het hele land de muskathlon@home is, het grootste Nederlandse sport event voor gerechtigheid. Ook in Woudenberg & Omstreken zijn we actief. Het kan op eigen tijdstip en eigen gekozen locatie, maar we hebben 1euro60-routes vanaf  de parkeerplaats aan de Treekerweg  (t.o. Bergzicht). Doe jij ook mee, je hoeft niet de hele dag beschikbaar te zijn, en het kan ook ’s avonds. Het is de bedoeling minimaal 1,6 kilometer actief te zijn. Daarbij vragen wij om minimaal 1,60 voor het doel te doneren. https://home.muskathlon.nl/deelnemers/muskathlon-1euro60#

We hebben bijvoorbeeld een mooie afwisselende wandelroute van 1,6 km. Je kunt ook gebruik maken van de prachtige fietsroute van 16 kilometer. Ronald gaat gebruik maken van de bestaande 16 kilometer mountainbike route. Hij gaat de route een aantal keer doen. Fiets je één of meerdere keren met hem mee?

Jaap heeft meer mensen enthousiast gekregen om mee te doen en gaat met de hardlooptijgers deze dag sportief de strijd aan armoede een beetje minder te laten zijn.

Er zijn ook een aantal racefietsers die zich willen inzetten en wie weet wordt er nog een stepclubje gevormd. Je hebt ook mooie ruiterpaden, dus te paard zou ook nog kunnen. Heerlijk wandelen of Nordic Walken kan op de 1,6 of 16 kilometer uitgezette 1euro60route.

Doe je mee? En maak je nog iemand enthousiast?

We horen het graag: muskathlon1euro60@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie