gratis oefenstof
gratis oefenstof Klaas Haitsma p.r. Flits

gratis oefenstof voor iedereen, ken je camera

6 mei 2021 om 22:12 Lokaal Deel je nieuws

Iedereen kan foto`s maken maar de beste foto moet nog worden gemaakt. Deze uitspraak komt van de oud voorzitter van fotokring Flits. Ellie mol zei ooit: niets moet en alles mag. Wat is er leuker dan lid worden van de Woudenbergse fotokring. Meer dan een jaar deelt Flits informatie online en onder de foto staat informatie welk gratis beschikbaar is voor alle fotografen dus ook niet leden. Gewoon even kijken bij Flits in de pers op de site www.fotokringflits.com 

Het afgelopen jaar hebben zich opnieuw hobby fotografen bij Flits gemeld om lid te worden maar, op 1 avond na zijn alle geplande avonden online ingevuld. Herhalen en samen delen breng de amateur fotograaf verder. Oefenen, begrijpen en opslaan en dan weer aan de slag. Nog 1 opdracht dit seizoen, de foto 7 daagse waarbij een week lang, iedere dag een opdracht online binnenstroomt. Het resultaat, welk zeer divers zal zijn, wordt op de 1e avond van het nieuwe seizoen in de camp te Woudenberg getoond en beloond met een inspirerende avond.

Alle sponsoren worden bedankt en Flitsers worden ook in een hopelijk corona vrij of onder controle nieuw seizoen uitgedaagt om de beste foto te gaan maken. 

Flits is goed voor zowel beginners als gevorderden. Ken je camera en oefening, herhalen en herhalen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie