Daphne van Piggelen scoort mooi van afstand
Daphne van Piggelen scoort mooi van afstand Pim Jongsma

Woudenbergse korfballers verliezen kansloos in de uitwedstijd tegen DOS-WK: 24-17

20 januari 2019 om 15:01 Sport/sport Deel je nieuws

Helaas kon Woudenberg in Enschede niet meer de vorm van vorige week terugvinden. In het begin van de wedstrijd ging het al snel fout en stond DOS-WK in een mum van tijd op een voorsprong van 7 doelpunten. Hoewel Woudenberg zich herpakte werd de rust ingegaan met een achterstand van 16-8. Hoewel het daarna in de tweede helft gelijk opging met de doelpunten, kwam de voorsprong die in het begin door DOS-WK werd gemaakt niet meer in gevaar.

Doelpuntenmakers aan de zijde van Woudenberg waren Daphne van Piggelen en  Wouter Blokhuis met ieder 4 doelpunten. Merle ten Ham scoorde 2 doelpunten. Martijn de Haan, Gert Jan van Essen, Terri van der Wal, Jan Jaap de Bart, Cassandra van Waveren en Noortje den Bleker scoorden er ieder 1. Zaterdag 26 januari speelt Woudenberg thuis tegen Animo. Deze ploeg heeft een gelijk aantal punten in de competitie als Woudenberg. De wedstrijd wordt om 17.40 uur in de Camp gespeelt.