warmtebeeld
warmtebeeld Paul Reijenga

Eerste vijf warmtescans in Woudenberg een feit

9 december 2020 om 14:30 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Afgelopen weken zijn de eerste vijf warmtescans in Woudenberg gehouden. 's Morgens rond zeven uur bij minstens een temperatuurverschil van 10 graden Celsius, bij een matige wiind onder 3 graden Beaufort en zonder dat het daarvoor geregend had. Kortom, goed weer voor foto's die laten zien waar er warmte uit de woning weglekt. 

Met een warmtebeeldcamera is te zien waar de warmte uit de woning naar buiten verdwijnt. Door kieren en door materialen die minder goed isoleren. Zo kom je te weten waar je aan de slag moet met het verduurzamen van jouw woning om het verschil te gaan maken. Meer comfort en lagere kosten, wie wil dat niet. Bovendien is het milieu je dankbaar voor jouw bijdrage. 

Vrijdagmiddag 18 december om 14.00 uur tijdens het maandelijkse Energie cafe ONLINE  kun je meer zien en horen over de opgedane ervaringen met de warmtecamera en de plannen voor het eerste kwartaal 2021. Deelnemers kunnen zich direct aanmelden voor een gratis warmtescan en krijgen achteraf een duurzame goodie bag. Meld je aan door te mailen naar info@energie-in-woudenberg.nl en je krijgt een link toegezonden om mee te doen. Ook andere vragen kun je hier gewoon stellen. Het energiecafe wordt georganiseerd door de energiecoaches van Stichting Duurzaam Woudenberg i.s.m. gemeente Woudenberg en de Rabobank. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie