Deel van een Loopgraaf
Deel van een Loopgraaf W.F.Vos

Avondwandeling en fietstocht langs de Grebbelinie

22 augustus 2020 om 21:49 Historie Deel je nieuws

Op dinsdag  1 september wordt  door vrijwilligers van de Stichting  “Grebbelinie in het vizier  wederom een avondwandeling  georganiseerd langs delen van de Grebbelinie.  Deze avondwandelingen vinden plaats op iedere eerste dinsdag van de maanden (nu nog) september  tot en met oktober.

Er wordt getracht iedere wandeling een thema mee te geven. Het thema voor de maand  september is kazematten, bunkers en loopgraven .

De startlocatie is bij het Educatief Centrum Grebbelinie Woudenberg / Scherpenzeel, Brinkkanterweg 23A. Woudenberg. Tijdstip van vertrek is 19.00 uur.   Kosten voor deelname € 3,-- . Gratis parkeren.

In verband met de RIVM voorschriften,  graag vooraf een afspraak maken.     Dat kan door te bellen met 06—82326441. Dan wel  (bij voldoende ruimte) ter plekke naam, woonplaats en telefoonnummer te verstrekken.

De verdere data en thema’s staan op de website van de Stichting “Grebbelinie in het vizier”  onder het tabblad “Wandelingen”

De eerstvolgende wandeling  (De laatste van dit seizoen)  staat voor 6 oktober op het programma.

 

 Daarnaast wordt op zaterdag 19 september een Grebbelinie fietstocht georganiseerd.
De afstand is ca 15 km. Tijdsduur: 1,5 – 2 uur.

Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het Educatief Centrum  Woudenberg / Scherpenzeel . De kosten zijn  € 3 pp. Parkeren is gratis.
 

Per 1 juli is het weer mogelijk om het Educatief Centrum te bezoeken. Van dinsdag tot en met zaterdag is de expositie geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Echter,  door de RIVM voorschriften, moet ook daarvoor een afspraak gemaakt worden. Dat kan door te bellen met 06—82326441, dan wel (bij voldoende ruimte)  ter plekke naam, woonplaats en telefoonnummer te verstrekken.

De toegangsprijs is € 3,--. Kinderen tot 12 jaar (Onder begeleiding)  gratis. Ook hier is het parkeren gratis.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie