Bustour WSP regio Amersfoort naar Woudenberg

6 augustus 2020 om 11:46 Zakelijk Deel je nieuws

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers industrieterreinen in Amersfoort en omgeving om zo op ludieke wijze kennis te maken met bedrijven. Werkgevers uit Woudenberg kunnen dinsdagmiddag 15 september de bus bezoeken in Woudenberg. We staan van 15.00 tot 17.00 uur bij Bofrost aan De Nort 9. Wil je meer informatie over de dienstverlening van het WSP? Meld je dan aan voor een persoonlijk bedrijfsbezoek tijdens de tour of bezoek ons bij de bus.

Dienstverlening WSP

Het WSP is een samenwerking tussen het UWV en de regiogemeenten en helpt werkgevers kosteloos met de werving en selectie van nieuw personeel of sociaal ondernemen. Het WSP heeft zicht op alle werkzoekenden in de arbeidsmarktregio. Juist nu zijn veel mensen op zoek naar werk, waaronder hele goede kandidaten die net in de WW zitten en ZZP-ers op zoek naar een vaste baan.

Waar stopt onze bus?

In Woudenberg kunnen werkgevers het WSP op 15 september tussen 15.00 en 17.00 uur vinden bij Bofrost aan De Nort 9. De bus stopt in alle gemeenten in onze arbeidsmarktregio. Kijk voor het complete tourschema op: www.wspregioamersfoort.nl/actueel/bustour/                        

Wil je dat we ook bij jouw bedrijf binnenstappen? Mail naar communicatiewsp@amersfoort.nl. We plannen dan vast een bezoek tijdens de tour. Ook is het mogelijk om zelf naar onze bus te komen. Daarnaast stappen accountmanagers bedrijven op het industrieterrein binnen.

Richtlijnen rondom corona

We volgen de richtlijnen van het RIVM om besmettingen te voorkomen. Zo spreken we iedereen buiten of bij regen overdekt. Daarbij houden we rekening met anderhalve meter afstand en er is desinfectiemateriaal beschikbaar. Wanneer het door ontwikkelingen van het coronavirus niet mogelijk is elkaar persoonlijk te ontmoeten, maken we een digitale afspraak. 

De bustour is onderdeel van Perspectief op Werk. In dit programma werkt het WSP regio Amersfoort samen met diverse organisaties in de regio om meer kansen te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie