medewerkenden Passie- en Paasconcert Grootkoor Jubilate Deo
medewerkenden Passie- en Paasconcert Grootkoor Jubilate Deo privé

Passie- en Paasconcert Grootkoor Jubilate Deo

10 maart 2018 om 19:52 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 24 maart a.s geeft het Grootkoor van Jubilate Deo o.l.v. dirigent Marco den Toom een Passie- en Paasconcert in de Sionskerk (A. van Ostadelaan 78) te Veenendaal. Het koor zal deze avond een diversiteit aan Passie- en Paaswerken ten gehore brengen, waaronder enkele stukken van Maunders ‘Olivet to Calvary’, Bachs ‘O hoofd bedekt met wonden’, Engelse koormuziek, bewerkingen van Psalm 42 en 43 enz. Ook zal er ruimte zijn voor samenzang.

Overige medewerkenden aan deze avond zijn Judith Sportel (sopraan), Erica Vogel (dwarsfluit), Johan Bredewout (vleugel) en Harm Hoeve (orgel). Het concert begint om 19:30 uur (kerk open vanaf 19:00 uur). Jong en oud van harte welkom op deze muzikale avond in de tijd op weg naar de Stille Week en Pasen!

Kaarten à € 10,-- zijn verkrijgbaar bij: Chr. Boekhandel Droogendijk Woudenberg, Primera Scherpenzeel, Primera (Bruïneplein) Veenendaal en Chr. Boek- en Muziekhandel De Rank in Veenendaal. Ook vooraf te reserveren via de website of aan te schaffen via leden van het koor. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. Voor meer informatie: www.koorjubilatedeowoudenberg.nl of bel 033-2861787.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie