Lions Haringparty

donderdag 22 juni 2023 17:00 tot 20:30

[WOUDENBERG] Lions Club Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude organiseert voor de zesde keer de Lions Haringparty. Na een pauze van twee coronajaren mag eindelijk de party een nieuw leven ingeblazen worden. 

Het goede doel dit jaar is Zwembad ‘t Willaer in Scherpenzeel, waarvan ook inwoners van Woudenberg en Renswoude graag gebruik maken. In verband met de als maar oplopende energiekosten en de wens tot verduurzaming heeft het zwembad vijftig zonnecollectoren op het dak van het entreegebouw laten plaatsen om de drie miljoen liter water in het zwembad te verwarmen. De installatie van deze zonnecollectoren heeft echter wel een bres geslagen in de reserves van het zwembad, die wij met de opbrengst van de veiling van het vaatje nieuwe haring en diverse andere items hopen te verkleinen.

Het vaatje ‘Hollandse Nieuwe’ zal via het Amerikaanse systeem worden geveild. De ervaren en kleurrijke Veilingmeester Nielsson, zal de veiling opnieuw naar een hopelijk mooie opbrengst voeren. Ook zal hij een aantal andere, ingebracht items door onze sponsors, aan de man of vrouw proberen te brengen.

De muziek zal worden voorzien door troubadour Leo de Vlieger die een repertoire van luisterliedjes tot meezingers heeft.

 De Lions Haringparty vindt plaats in Schimmel/Brasserie 1885 aan de Stationsweg-Oost 243 in Woudenberg. De avond zal plaatsvinden op donderdag 22 juni en van start gaan om 17.00 en eindigt om 20.30.