Filmhuis Woudenberg: The Secret Garden

donderdag 8 december 2022 20:00 tot 22:00

In de gezellige huiskamer van het Cultuurhuis, vertoont Filmhuis Woudenberg op donderdag 8 december The Secret Garden.

Mary groeit op in India. Ze wordt daar door haar bedienden verwend en door haar ouders genegeerd. 

Als haar ouders omkomen, wordt ze als wees ze naar het Verenigd Koninkrijk verscheept waar ze onder voogdij komt van haar oom, gespeeld door Colin Firth. Hij is de weduwnaar van de zus van de moeder van het meisje.

In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. 

Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. 

Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest.

The Secret Garden vertelt in basis een kwetsbaar verhaal over rouw en eenzaamheid bij kinderen en over de waarde van fantasie en verbeelding bij verwerking van verlies. Het weesmeisje Mary neemt je mee op een magische reis naar de geheime tuin, een betoverende plek die de kracht heeft om levens te veranderen. Dit prachtige verhaal is gebaseerd op een van ’s werelds meest geliefde kinderboeken.

Kom ook naar onze filmavond en ontmoet andere enthousiaste filmliefhebbers. U kunt alleen per mail reserveren. Stuur een bericht met naam en aantal personen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg@gmail.com

De aanvang is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Een kaartje kost € 8,- (inclusief koffie/thee) en kan alleen per PIN betaald worden.

Heel graag tot ziens!

Filmhuis Woudenberg

Annemieke, Heleen, Letty, Meino en Pieter

Locatie