Culturele proefdag: cultuur, koken en kunst

01-09-2013 11:58
VAN DE REDACTIE
0 reacties
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
WOUDENBERG - Cultuur, koken en kunst, dat is het thema van de Culturele Dag in Woudenberg. Deze zesde editie vindt plaats in en rond het Cultuurhuis van Woudenberg, op zaterdag 14 september.

Tussen 10.00 en 17.00 uur zal dit een gezellig gebeuren worden, waarbij diverse cultuurplatformleden hun talenten op het gebied van zang, dans, muziek, toneel en meer om beurten aan het publiek vertonen. Bijzonder onderdeel is de multiculturele kookmarkt.

Stichting Kunst en Cultuur heeft een puzzeltocht met historische figuren gemaakt. Toneelvereniging ‘t Scherm brengt een levende poppenkast ten tonele. Muziekschool Woudenberg houdt open dag. Joke van Ginkel geeft een workshop Smartlappen zingen. De koren Con amore, Gemengde noten en het Spoorkoor Op Stoom treden op. Ladidans geeft een dansvoorstelling. De blokfluitleerlingen van Anita Broekema laten hun vorderingen horen en de Bibliotheek Woudenberg heeft een bijzondere collectie culinaire boeken te leen.

Tijdens de Culturele Proefdag zijn er verder diverse informatieve kraampjes, de VVV, de Oudheidkamer en de Bibliotheek zijn geopend en het is de officiële start van het nieuwe tentoonstellingsseizoen.

Tijdens de optredens kunt u genieten van allerlei hapjes en drankjes. Heel bijzonder, want uw koks zijn de cultuurplatformleden en we hebben Woudenbergers met een andere culturele achtergrond bereid gevonden om te koken. U kunt dus proeven van cultuur en proeven van diverse culturen! Voor de verkoop van de hapjes zijn strippenkaarten beschikbaar, zodat u voor een klein prijsje kunt eten en drinken.


SqlXml execution failed. ORA-00936: missing expression
  • Agenda